TOP

NYE TRENDER FRA LANA GROSSA

Tidløs og nydelig mote, strikket og heklet med LANA GROSSA garn av første klasse. LANA GROSSA er kjent for sin høye kvalitet . Med sitt sterkt engagesjement og sine kreasjoner begeistrer LANA GROSSA oss på nytt sesong etter sesong.

Dette mottoet har gjort LANA GROSSA til en av verdens ledende garnprodusenter, og står for førsteklasses kvalitet og kreativt design.

FILATI.no tilbyr hele produktsortimentet fra LANA GROSSA!

Lana Grossa

FILATI FASHION MAGAZINE

FILATIs Trendfashion-Magazin-serie fra LANA GROSSA presenterer den nyeste mote i strikking - rett fra catwalken og med en tolkning for deg. For barn finner du attraktive og praktiske ideer til strikkemodeller skreddersydd til barns behov. Et stort antall brosjyrer om spesifikke temaer er også tilgjengelig.

FILATI

INNOVERENDE | MODERNE | FUNKSJONELL

LANA GROSSA står for førsteklasses kvalitet og kreativ design. Fra fantasifulle garn i innovativt materiale til klassiske sokkegarn, produktspekteret har alt innenfor dagens trender. Hvert garn har sin egen erklæring, sin egen struktur, et moderne utseende eller en unik funksjonalitet. Derfor produserer LANA GROSSA bare garn hos i de ledende italienske garnspinnene.

Alle LANA GROSSA kolleksjonen, FILAT Fashion Magazine, LANA GROSSA's strikkepinner og heklenåler, UNION KNOPF knapper, Jim Knopf, Budke, veskehåndtak, dekorasjoner og annet tilbehør (Lana Grossa, Prym) finnes online FILATI.no og kan bestilles raskt!

Lana Grossa FILATI

UNION Knopf knapper overbeviser med sin sofistikerte form og design. Finnes i flere aktuelle farger

Union Knopf

HOLDBARHET | MENNESKER OG MILJØ

Som produsent og leverandør av ull og garn har FILATI | LANA GROSSA en uttalt prioritering for miljø og bærekraft. Derfor er ikke bare visse garn GOTS-sertifisert, men LANA GROSSA som selskap har også bestått denne testen.

Dyrevelferd og dyrevelferd er en viktig og sentral del av LANA GROSSA. Råvarene oppnås fortrinnsvis fra regioner hvor klimatiske årsaker årsaken til mulesing ikke eksisterer. Mange LANA GROSSA-garn som Cool Wool, Bingo, Meilenweit og mange flere, hvor Australia er et uunngåelig opprinnelsesland for, er også mulesingfrie.

Her finner du en oversikt over naturmaterialene som brukes i garn, over opprinnelseslandene til materialet og over produksjonssteder:
Vår / Sommer garn 2021
Høst / Vintergarn 2020/21